logo

hyttetun

Slangen Hyttegrend kan tilby 4 trivelige hytter av god standard. Alle hyttene har elektrisitet - hybelkomfyr - kjøleskap - kaffetrakter - brødrister - støvsuger og TV. De store hyttene har ekstra kokeplate. Det er tørkerist for sko i alle hyttene. Ved (brenne) er inkludert i utleieprisen.Hyttene ligger i en omkrets på 50 m, og egner seg ypperlig for grupper. Det er gamle restaurerte hytter hvor vi prøver å holde fast på det gamle og hyggelige. Beliggenheten er lunt i furuskogen, med bare en halv times gange til snaufjellet. Rikt utvalg av.merkede og preparerte løyper og stier (se aktiviteter). 

 

I sesongen leies hyttene ut fra lørdag kl. 15.00 til lørdag kl. 12.00. Annen leieperiode kan avtales. Hyttene har komplett kjøkkenutstyr og dyner og puter for det antall personer hytta har  plass til. Ta med laken, putevar, dynetrekk og håndklær. Det er muligheter for å leie.Dersom du vil bruke sovepose må du bruke sovepose må du ha med laken og putevar. 


Jørgenbu  34m2 - 4+2 pers.

Miljøhytta! Stua i gammelt tømmer, skåret på oppgangsag. Spisekrok og dobbelt sovesofa. Kombinert peis og ovn. Her er 2 soverom m. plass til 2 i hvert + sovesofa i stua. Adskilt WC og bad med dusj. Egen oppvaskbenk.

Maribu  43m2  6 pers.

Koselig gammel tømmerhytte med torvtak. Stor stue med kombinert peis og ovn. Varmer godt! Eget spisebord. 2 soverom med bred køye nederst og smal oppe. Lite men praktisk bad med dusj og WC. Kjøkkenkrok, oppvask benk.

Nystugu  50m2   8 pers.

Er bygget i 1982. Egner seg godt for funksjonshemmede. Har 3 soverom, 2 av dem med bred køyeseng nede (1,30 m). Det siste har.vanlige køyesenger. Peisovn i stua.. Kjøkkenkrok med vanelig komfyr og stekovn.

Stort og romslig bad med dusj.