logo

bondegardsferie

 

Ved vår sommer og høst blir hyttene ofte brukt til bondegårds ferierende. Hyttene er utstyrt med egen kjøkkenkrok, fult utstyrt med bestikk og kokeutsyr. Det er beregnet at de som bor i hyttene skal ordne seg selv med bespisning, men er det andre gjester i fjellstua og plass er det muligheter til å bestille noen eller alle måltider der. 

 

I tillegg til å drive ei fjellstue holder vi rideleir om sommeren. Og rundt oss har vi flere typer dyr som gir glede og morro til bondegårdferierende gjester. Skåbu er Norges høystliggende bebodde fjellbygd. I sommersesongen kan aktive seterliv besøkes i vårt nærmiljø.


Aktiviteter for dere som vil delta på bondegårdsferie:

Smådyr foring. En økt på formiddagen og en økt på ettermiddagen. Barna skal delta på foringene, hjelpe til, fore, måke, koste og rake. Påse at dyra har det bra.

 Barneridning mandag, tirsdag og onsdag ettermiddag. Vi gjør litt mer ut av det en "bare" runderidning. Hver rytter / barn får en medhjelper som gir enkel undervisning. Der er også muligheten til å være med å stelle hesten etter ridningen.

Gode fiske muligheter. Ta med eget fiskeutstyr.

Vi har utleie av båter og kanoer. Redningsvester i alle str.

Gode bademuligheter i fjellvann, lang grundt og barnevennlig. 

Fjellturer til fots. Oppmerka stier og turer alle årstider. Vi kan komme med flere gode forslag. I lun furuskog eller opp på fjellet.

Bilturer med flotte Jotunhemvegen over til Valdres og Valdresflya eller ca.1,5 t kjøretur til Hunderfossen lekepark ved Lillehammer. Kort tur inn til Sikkilsdalen eller andre småturer her i nærmiljøet.

Se flere aktiviteter HER